Portalul ExpertiControl.info


Incepand cu 10 aprilie 2012, am realizat si publicat portalul www.experticontrol.info.

Acesta permite accesul la cele doua platforme, una de comunicare si una eLearning, dedicate membrilor Corpului de Experti al Corpului de Control al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Prin intermediul platformei de comunicare, cei 430 de experti in control pot interactiona, pot publica, vizualiza si comenta subiecte de interes specific, pot incarca/descarca acte normative sau transfera fisiere.
Platforma de comunicare permite impartasirea valorilor comune si obtinerea consensului in privinta solutiilor de aplicat in cazuri specifice.

Prin intermediul platformei eLearning, cei 305 noi membri ai Corpului de Experti, selectati in cadrul anului 2012, realizeaza procesul de instruire online, in cadrul programului de formare „Controlul, sprijinul educatiei”, program acreditat de Casa Corpului Didactic Suceava, in parteneriat cu alte 9 CCD-uri din tara, sub coordonarea Corpului de Control al Ministrului. Platforma integreaza tehnologii moderne, furnizate de google docs, care permit editarea colaborativa online, fie in foi de calcul, fie in documente online, si chiar completarea formularelor de date online. De asemenea, permite desfasurarea de activitati specifice: incarcarea de teme pe platforma,  sustinerea testului online, comunicarea prin intermediul chat-ului si forumurilor.

Pentru ca facilitatile acestor instrumente online sa fie valorificate maximal, am sustinut 5 prezentari in cadrul centrelor de formare din Bucuresti, Buzau, Pitesti, Iasi si Piatra Neamt (album foto).

{loadposition experti-rokgallery}

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.