Anul 2020, Partidul renaște


„Principiul meritocratic. Meritocrația înseamnă accesul la poziții sociale și de prestigiu pe baza meritelor personale. Inteligența, competența, calitățile morale și efortul depus pentru scopurile comune sînt cele în virtutea cărora membrii mișcării noastre vor căpăta responsabilități în organizație și funcții și demnități în stat.”
– Statutul oficial al Partidului AUR – 2020

„Principiul spiritului de sacrificiu. Capacitatea de dăruire a unei persoane dă măsura dragostei sale. Cu cît jertfești mai mult pentru altul, pentru un crez, pentru binele comun, cu atît dovedești o iubire mai mare. Fără sacrificii nu se construiește nimic durabil. Iar fără dragoste, nu există spirit de sacrificiu.”
– Statutul oficial al Partidului AUR – 2020

Omul este măsura tuturor dragostelor, ar spune Protagoras.

La mansarda fiecărei primării se va înființa un birou în care se vor strânge dovezi privind intensitatea, durata, frecvența și diversitatea iubirii cetățenilor. Evaluarea iubirii cetățenilor se va realiza de cei mai iubitori dintre ei, aleși pe merit. Alegerea lor se va realiza de către Directorul Biroului Iubirii, de la mansardă.

La subsolul fiecărei primării se vor strânge dovezile privitoare la spiritul de sacrificiu. Dovezile vor fi adunate în dosare sau bibliorafturi tip. Evaluarea spiritului de sacrificiu al cetățenilor se va realiza de cei mai…, ați înțeles, aleși pe merit. Alegerea lor se va realiza de către directorul Biroului Sacrificiului, de la subsol.

Ministrul Iubirii va organiza concursul pentru ocuparea funcției de director al biroului de la mansardă.

Ministrul Sacrificiului va organiza concursul pentru ocuparea funcției de director al biroului de la subsol.

Pentru că cei mai merituoși români, în iubire și spirit de sacrificiu, vor evalua dovezile depuse de cetățeni, ministrul și șefii birourilor vor primi o dispensă de la principiul meritocrației, putând fi aleși dintre canalii.

Pentru că cei mai merituoși români, în iubire și spirit de sacrificiu, vor linge dosarele depuse de cetățeni, ei vor deveni singurii care vor putea certifica iubirea și spiritul de sacrificiu al semenilor.

Va fi de la sine înțeles faptul că niciun alt cetățean nu îi va putea depăși, în iubire și spirit de sacrificiu, dacă nu va dori să devină automat, în baza principiilor meritocrației și ale sacrificiului, subordonații canaliilor.

Ministerul Iubirii va avea ca deviză IUBIREA ESTE URĂ.

Ministerul Sacrificiului va avea ca deviză SACRIFICIUL ESTE PROFIT.

Image by Gordon Johnson from Pixabay

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.